Wij navigeren bedrijven naar betere toekomst in een veranderende wereld

colored shapes arranged in a rectangle

Wij zijn Kickoff Lab,

een strategisch ontwerp bureau

Wij denken na over morgen, terwijl we vandaag producten, diensten en bedrijven maken.
Uitgelicht werk

Onze services

Strategiseer icon

Strategiseer

Onderzoek icon

Onderzoek

Creƫr icon

Creƫr

Lanceer icon

Lanceer

Innovatie strategie
Innoveer om voorop te blijven lopen. Meet je innovatie, implementeer nieuwe stappen in je proces en pas je portfolio aan op je strategische doelen. We werken samen om je innovatiecapaciteit te vergroten en het resultaat van je innovatieproces te verbeteren.
Customer experience strategie
Behaal succes door een uitzonderlijke klantbeleving. Begrijp klanten, ontwerp een strategie en lever uitzonderlijke belevingen. We helpen je door de klantcontext te analyseren en klantgerichte oplossingen te ontwerpen die loyaliteit en groei aanjagen.
Groei strategie
Ontwikkel een ambitieuze groeistrategie, slaag in nieuwe markten, trek nieuwe klanten aan, breid uit naar nieuwe regio's en creƫer nieuwe productlijnen. Werk samen met ons om jouw bedrijf uit te breiden, je relevantie te vergroten en duurzame waarde te genereren.
Toekomstvisie
Omarm de toekomst nu: ontdek industriƫle verschuivingen en opkomende technologische trends. Werk samen met klanten/gebruikers om de laatste trends te begrijpen en toekomstige kansen te grijpen. Zoek nieuwe bronnen van waarde om vandaag kansen te creƫren.
User experience onderzoek
Begrijp je klant, zijn acties en gedrag. Samen duiken we in hoe jouw klanten met je merk, product of dienst omgaan door middel van een breed scala aan tools, methoden en technieken.
Trendanalyse
Hip en happening. We analyseren alle belangrijke trends van morgen voor uw markt en helpen je hier op in te spelen. We creeƫren overzicht en helpen je met de volgende acties.
Product/service validatie
Validatie is inzicht. We werken samen aan de validatie van cruciale aspecten van jouw concept, product, dienst of bedrijfsmodel. Van laagdrempelige MVP-experimenten tot hoogwaardige pilots, wij leveren het inzicht dat je op het juiste moment nodig heeft.
Data-analyse
Krijg juiste inzichten in kwantitatieve of kwalitatieve data. Visualiseer en communiceer de resultaten op verrassende en interactieve manieren. We werken samen om ook actie te ondernemen op de inzichten.
Gebruikersreis ontwikkeling
Krijg overzicht door de gebruikersreis te mappen. Maak een overzicht van merkinteracties, klant-touchpoints of complete diensten met front- en back-end interacties. Wij helpen de informatie duidelijk en begrijpelijk te maken in een lijst met kansen voor ontwerpverbeteringen.
Digitaal ontwerp
Breng je digitale producten tot leven. Wij creƫren visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke digitale ontwerpen die de gehele gebruikerservaring verbeteren. Van websites tot mobiele apps, we ontwerpen digitale producten die gemakkelijk te bedienen zijn.
Brand ontwerp
Geef je merk een unieke uitstraling. Van logo-ontwerp tot het creƫren van een merkidentiteit, wij werken samen met jou aan een samenhangend en herkenbaar uiterlijk voor jouw merk. Onze ontwerpen zullen ervoor zorgen dat jouw merk opvalt en zich onderscheidt in een drukke markt.
Prototyping
Breng je ideeƫn tot leven. Wij creƫren interactieve prototypes die je in staat stellen om je product, service of concept te testen, te valideren en te demonstreren. Van wireframes tot high-fidelity prototypes, werken we samen om ervoor te zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt; of het nu voor interne validatie, gebruikertesten of stakeholder presentaties is.
Software en hardware ontwikkeling
Breng je technologische ideeƫn tot leven. Van het creƫren van aangepaste software-applicaties tot het ontwikkelen van apparaten en prototypes. Wij hebben de vaardigheden en expertise om je technologische visies tot leven te brengen. Ons ontwikkelproces is transparant, efficiƫnt en resultaatgericht.
Service design
Van onderzoek naar klantgedrag tot het herontwerpen van de servicereis. Wij helpen jou om services te ontwerpen die handig, efficiƫnt en onvergetelijk zijn. Dit doen we met een menselijk-georiƫnteerde aanpak om service ervaringen te creƫren die aan de behoeften van jouw klanten en eindgebruikers voldoen.
Venture building
Breng je ondernemersideeƫn tot leven. Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan ondernemers en intrapreneurs die hun bedrijfsideeƫn op de markt willen brengen. Van conceptuele fase tot productontwikkeling en lancering, werken we samen met je op elke stap van de weg.
Business model innovatie
Verstoor de status quo. Wij helpen jou om innovatieve businessmodellen te ontwikkelen die uitdagen hoe dingen traditioneel gedaan worden. Ons doel is businessmodellen te ontwikkelen die je onderscheiden van de concurrentie en groei bevorderen.
Marktonderzoek
Diepgaand marktonderzoek om jou te helpen je klanten en concurrenten te begrijpen. Van enquĆŖtes en focusgroepen tot analyse van data en markttrends, bieden we een uitgebreid begrip van het marktlandschap.ā€ƒ

Wat ons speciaal maakt

Ben jij klaar voor morgen?

We ontmoeten je graag fysiek of digitaal om te onderzoeken hoe we jou en jouw bedrijf kunnen helpen navigeren in de veranderende wereld
colored shapes arranged in a rectangle

Deze bedrijven gingen je voor...

TUe icon
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat icon
DLL icon
Philips icon
SIDN icon
Workplace Vitality Hub icon
GLOW icon
Belastingdienst icon

Ontmoet het team

Martijn Dekker profile picture
Martijn Dekker
Design Strategist
Matthijs Hoekstra profile picture
Matthijs Hoekstra
Design Strategist
Kickoff Lab team picture overview brainstorming

Onze aanpak

Alle goede dingen beginnen met koffie. Hier zie je in grote lijnen hoe wij graag samenwerken. Maar vergeet niet, elk project is anders.

Matthijs Hoekstra profile picture
Matthijs Hoekstra
Design Strategist
+31 40 240 70 33
matthijs@kickofflab.nl

Gratis consult over hoe je jouw product, service of organisatie toekomst-klaar maakt?

Neem contact op met Matthijs - boek een consult of stuur een bericht

Kickoff Lab logo full white
Christinastraat 2a
5615RK Eindhoven
+31 40 240 70 33
info@kickofflab.nl